TRATAMENTE FACIALE

GUINOT

Aparat Hydradermie Lift Guinot Salon EliaStudio Suceava

GUINOT a fost inventatorul primului sistem cu curent galvanic pentru piele.

Astfel, ei ne oferă aparatul Hydradermie Lift cu Dublă Ionizare. Unică la nivel mondial, această inovație majoră permite penetrarea rapidă și profundă a ingredienților activi ai tratamentului de ionizare pentru o eficiență excepțională. Tratamentul este disponibil în 8 versiuni în funcție de obiectivele de înfrumusețare și de tipul pielii.

Tratamentul HYDRADERMIE este practicat doar de esteticiene avizate care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatorie. Fie că sunt aplicate la New-York, Londra, Hong-Kong, Sydney, Toronto, Madrid, Roma, în centre SPA sau pe vase de croazieră, tratamentele HYDRADERMIE sunt practicate cu aceeași excelență, pentru a mulțumi clientele exigente ale GUINOT.

BABOR

Tratament HSR Lifting BABOR Salon Cosmetica Elia Studio Suceava

BABOR – Frumusețea Inspirată de TRANDAFIR

ȘTIINȚĂ. Totul a început în 1956 cu un trandafir negru, simbol al frumuseții infinite. De atunci în Germania, Babor este pionier în îngrijirea profesională a pielii.

PRECIZIE. Formulele noastre precise sunt bazate pe cei mai inovatori ingredienți activi. Efectul lor este îmbunătățit prin expertiza esteticienelor noastre, iar tratamentele personalizate sunt create special penru a satisface cele mai exigente cerințe.

REZULTAT. La BABOR, formulele active sunt inovatoare și sunt atent combinate cu metodele de tratament exclusiv pentru a furniza cele mai remarcabile rezultate.

ACADEMIE

Tratamente Faciale ACADEMIE Salon ELIA STUDIO

ACADEMIE Scientifique de Beaute

Tratamente experte care răspund tuturor problemelor pielii prin protocoale precise. Un diagnostic complet de frumusețe, avangardist, ce fixează obiectivul de frumusețe. Formule concentrate cu ingredienți activi de înaltă calitate. Activi hipoalergrnici care reduc și previn semnele de intoleranță și disconfort ale pielii sensibile.

LINIA DERMATO-COSMETICĂ „DERMACTE”, ALRENATIVĂ LA CHIRURGIA ESTETICĂ

  • Reuniunea a două lumi: dermatologie și cosmetică
  • Concentrație de ingredienți activi

Fiecare ingredient este format pornind de la un ingredient activ de mare putere, recunoscut în lumea medicală, pentru a permite obținerea unui rezultat eficient asupra pielii. Această gamă poate fi folosită și în tratamentele pre și post chirurgicale.

MICRODERMOABRAZIUNE

Aparat Maya Peel Butterfly Salon EliaStudio Suceava

Microdermoabraziune cu Aparat Maya Peel Butterfly

Este un procedeu nechirurgical, o metodă de curățare noninvazivă a epidermei, printr-o exfoliere blandă și eficientă care pregătește pielea pentru absorbția completă a tratamentului specific. Procedeul presupune îndepărtarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii pentru a stimula regenerarea celulară și producerea colagenului și a elastinei.

Distribuie această pagină!