TRATAMENTE FACIALE

MICRONEEDLING

Microneedling cu radiofrecvență fracționată

Tratamentul cu VIVACE implică inserarea în piele, la o adâncime precis controlată, a unor electrozi fini ce se prezintă sub forma a 36 microace placate cu aur, prin vârful cărora se descarcă cantități mici de energie (radiofrecvență) pentru a încălzi țesutul la o temperatură de maxim 40-45 grade Celsius. Acest lucru duce la stimularea producției de colagen nou și la restructurarea depozitelor vechi de colagen din piele, îmbunătățind astfel aspectul texturii pielii, liniilor fine, ridurilor, cicatricilor, vergeturilor.

DUBLU PEELING

Sistem inteligent de reîntinerire facială

Primul pas al tratamentului (PEEL+) este procesul de abraziune care facilitează exfolierea accelerată, îndepărtarea celulelor moarte si altor impurități.

A doua etapă a tratamentului (SEBO+) este accea a dizolvării sebumului, tratarea punctelor negre și curățarea porilor.

Ultima etapă a tratamentului (REJUVE+) susține elasticitatea pielii prin stimularea regenerării colgenului, elastinei și menținerea apei în piele.

DERMABRAZIUNE și OXIGEN HIPERBARIC

Dermabraziune și oxigen hiperbaric

Dermabraziunea se efectuează cu un manipul cu capăt de diamant care poate desprinde celulele moarte de pe suprafața pielii și le poate absorbi cu ajutorul vacuumului. Astfel sunt promovate eficient fluxul de sânge către piele și producerea de colagen. Drenajul limfatic produs de vacuum elimină toxinele din ganglionii limfatici întărind sistemul imunitar.

Sprayul cu oxigen, sub presiune puternică, pulverizează peste 90% oxigen amestecat cu fluidul esențial la viteză mare. Datorită vitezei și presiunii mari fluidul esențial va fi transformat în nano molecule care amestecate cu moleculele de oxigen pot patrunde eficient în profunzimea pielii având ca efect accelerarea regenerării celulare și întărirea imunității pielii.

GUINOT

aparat-guinot-hydraderm-cellular-energy

GUINOT a fost inventatorul primului sistem cu curent galvanic pentru piele.

Astfel, ei ne oferă aparatul Hydradermie Lift cu Dublă Ionizare. Unică la nivel mondial, această inovație majoră permite penetrarea rapidă și profundă a ingredienților activi ai tratamentului de ionizare pentru o eficiență excepțională. Tratamentul este disponibil în 8 versiuni în funcție de obiectivele de înfrumusețare și de tipul pielii.

Tratamentul HYDRADERMIE este practicat doar de esteticiene avizate care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatorie. Fie că sunt aplicate la New-York, Londra, Hong-Kong, Sydney, Toronto, Madrid, Roma, în centre SPA sau pe vase de croazieră, tratamentele HYDRADERMIE sunt practicate cu aceeași excelență, pentru a mulțumi clientele exigente ale GUINOT.

BABOR

Tratament HSR Lifting BABOR Salon Cosmetica Elia Studio Suceava

BABOR – Frumusețea Inspirată de TRANDAFIR

ȘTIINȚĂ. Totul a început în 1956 cu un trandafir negru, simbol al frumuseții infinite. De atunci în Germania, Babor este pionier în îngrijirea profesională a pielii.

PRECIZIE. Formulele noastre precise sunt bazate pe cei mai inovatori ingredienți activi. Efectul lor este îmbunătățit prin expertiza esteticienelor noastre, iar tratamentele personalizate sunt create special penru a satisface cele mai exigente cerințe.

REZULTAT. La BABOR, formulele active sunt inovatoare și sunt atent combinate cu metodele de tratament exclusiv pentru a furniza cele mai remarcabile rezultate.

ACADEMIE

Tratamente Faciale ACADEMIE Salon ELIA STUDIO

ACADEMIE Scientifique de Beaute

Tratamente experte care răspund tuturor problemelor pielii prin protocoale precise. Un diagnostic complet de frumusețe, avangardist, ce fixează obiectivul de frumusețe. Formule concentrate cu ingredienți activi de înaltă calitate. Activi hipoalergrnici care reduc și previn semnele de intoleranță și disconfort ale pielii sensibile.

LINIA DERMATO-COSMETICĂ „DERMACTE”, ALRENATIVĂ LA CHIRURGIA ESTETICĂ

  • Reuniunea a două lumi: dermatologie și cosmetică
  • Concentrație de ingredienți activi

Fiecare ingredient este format pornind de la un ingredient activ de mare putere, recunoscut în lumea medicală, pentru a permite obținerea unui rezultat eficient asupra pielii. Această gamă poate fi folosită și în tratamentele pre și post chirurgicale.

Distribuie această pagină!