MICRODERMABRAZIUNEOXIGEN HIPERBARIC

Aparatul Hydro Dermabrasion 14 în 1

Dermabraziune

Dermabraziunea se efectuează cu un manipul cu capăt de diamant care poate desprinde celulele moarte de pe suprafața pielii și le poate absorbi cu ajutorul vacuumului. Astfel sunt promovate eficient fluxul de sânge către piele și producerea de colagen. Drenajul limfatic produs de vacuum elimină toxinele din ganglionii limfatici întărind sistemul imunitar.

Oxigen hiperbaric

Sprayul cu oxigen, sub presiune puternică, pulverizează peste 90% oxigen amestecat cu fluidul esențial la viteză mare. Datorită vitezei și presiunii mari fluidul esențial va fi transformat în nano molecule care amestecate cu moleculele de oxigen pot patrunde eficient în profunzimea pielii având ca efect accelerarea regenerării celulare și întărirea imunității pielii.

Radiofrecvență tripolară

Tratamentul este completat de radiofrecvență care generează energie termică în țesutul subcutanat. Astfel colagenul este produs în mod continuu ceea ce duce la  o mai bună densitate a dermului papilar, rezultatul fiind estomparea ridurilor, a cicatricilor, restabilirea elasticității și luminozității pielii.

Bio Microcurent

Tehnologie sigură și eficientă cu efect simultan de fermitate a musculaturii faciale și a epidermei. Elimină liniile fine și reduce ridurile, îmbunătățește circulația pielii și penetrarea produsului.

Foto Terapia

Terapia fotonică dinamică este o nouă tehnologie care utilizează puterea fotonului pentru a transfera energia luminoasă în energie celulară, apoi accelerează creșterea celulelor și circulația sângelui, stimulează fribroblaștii pentru a produce colagen și elastină.

Cunoscută drept lumina magică, foto terapia se realizează cu lumină rece, biologic activă, având energie luminoasă scăzută.

Beneficii:

  • îngrijirea pielii într-un mod natural și blând fără efecte scundare
  • potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea grav iritată, snsibilă, acneică
  • efect optim pentru pielea ce are nevoie de recuperare imediată după un tratament mai agresiv
  • efect anti inflamator, anti bacterian

Distribuie această pagină!