EPILARE DEFINITIVĂ

STARDUST MED

Epilare definitiva Stardust

Inovatoarea Diodă Laser 808 | 755 | 1064 nm: mai puternică, mai sigură și mai eficientă!

Tocmai a fost lansată și toti profesioniștii din medicina estetică o solicită deja: în sfârșit, și dumneavoastră puteți să aveți noua diodă laser Stardust Med, cel mai avansat dispozitiv pentru epilare progresivă permanentă, complet nedureroasă și potrivită pentru toate tipurile de piele.

Cel mai performant echipament laser creat vreodată: părea imposibil să îmbunătățim o tehnologie deja perfectă, dar am reușit. Noua Stardust Med, cea mai avansată dioda laser, cu un design italian inconfundabil, încorporează o tehnologie inovatoare care în cele din urmă reușește să reunească cea mai puternica diodă laser coerent cu sistemul inovator dublu de răcire cu microcanale din cupru si aur.

Cu ajutorul dispozitivului Stardust Med, tratamentele de epilare dau rezultate nemaiîntâlnite până acum. Am combinat într-o rețea de diode puterea lungimii de undă de 808 nm, performanțele alexandrit 755 nm și randamentul laserelor Nd-Yag de 1064 nm. În acest fel, puteți rezolva cele mai dificile cazuri de epilare cu performanțe de neegalat.

Cum funcționează noul laser Stardust Med?

Distribuie această pagină!