NOUTĂȚI

LPG

Endermologie Corporală

Acțiune simultană triplă într-un singur tratament

Sinergia dintre 2 tehnologii certificate stiintific, reactivează eliminarea țesutului adipos și îmbunatățește calitatea pielii în același timp, iar tratamentul personalizat realizează simultan slăbire și anti-aging.

Endermologia este rezultatul exclusiv al tehnicilor patentate LPG: are la bază stimularea mecanică și are loc la suprafața pielii, pentru a intensifica activitatea celulară latentă. Mizați pe tehnici non-invazive, cu o eficiență dovedită prin intermediul a peste 145 de studii științifice.

Criolipoliza Crystal Pro

CRIOLIPOLIZĂ

Eliminiarea țesutului adipos prin înghețarea celulelor grase

Acest tratament este pentru pacienții cu exces de grăsime localizat.
Procedeul permite cristalizarea celulelor adipoase care se distrug sub acțiunea temperaturii negative. Grăsimea cristalizată va fi apoi eliminată în mod natural și permanent în săptămânile următoare ședinței.

radiovrecventa refit

Remodelare corporală și rejuvenare facială inteligentă prin radiofrecvență cu aparatul REFIT

Radiofrecvență Multipolară: Energia radiofrecvenței produce energie termală care pătrunde în dermă și în stratul de țesut adipos accelerând metabolismul, producerea de colagen îmbunătățind elasticitatea și fermitatea pielii.

EPILARE DEFINITIVĂ cu aparatul STARDUST MED

Noua diodă laser Stardust Med este cel mai avansat dispozitiv pentru epilare progresivă permanentă, complet nedureroasă și potrivită pentru toate tipurile de piele. Încorporează o tehnologie inovatoare care în cele din urmă reușește să reunească cea mai puternică diodă laser concomitent cu sistemul inovator dublu de răcire cu microcanale din cupru și aur.

Microneedling cu radiofrecvență fracționată cu aparatul VIVACE

Tratamentul cu VIVACE implică inserarea în piele, la o adâncime precis controlată, a unor electrozi fini ce se prezintă sub forma a 36 microace placate cu aur, prin vârful cărora se descarcă cantități mici de energie (radiofrecvență) pentru a încălzi țesutul la o temperatură de maxim 40-45 grade Celsius.

Dublu peeling cu aparatul AQUAPURE

Sistem inteligent de reîntinerire facială

Primul pas al tratamentului (PEEL+) este procesul de abraziune care facilitează exfolierea accelerată, îndepărtarea celulelor moarte si altor impurități.

A doua etapă a tratamentului (SEBO+) este accea a dizolvării sebumului, tratarea punctelor negre și curățarea porilor.

Ultima etapă a tratamentului (REJUVE+) susține elasticitatea pielii prin stimularea regenerării colgenului, elastinei și menținerea apei în piele.

Microdermabraziune si Oxigen Hiperbaric cu aparatul

Hydro Dermabrasion 14 in 1

Dermabraziunea se efectuează cu un manipul cu capăt de diamant care poate desprinde celulele moarte de pe suprafața pielii și le poate absorbi cu ajutorul vacuumului. Astfel sunt promovate eficient fluxul de sânge către piele și producerea de colagen. Drenajul limfatic produs de vacuum elimină toxinele din ganglionii limfatici întărind sistemul imunitar.

Oxigen hiperbaric – sprayul cu oxigen, sub presiune puternică, pulverizează peste 90% oxigen amestecat cu fluidul esențial la viteză mare. Datorită vitezei și presiunii mari fluidul esențial va fi transformat în nano molecule care amestecate cu moleculele de oxigen pot patrunde eficient în profunzimea pielii având ca efect accelerarea regenerării celulare și întărirea imunității pielii.

Distribuie această pagină!