EPILARE DEFINITIVĂ

STARDUST MED

Inovatoarea Diodă Laser 808 | 755 | 1064 nm: mai puternică, mai sigură și mai eficientă!

Tocmai a fost lansată și toti profesioniștii din medicina estetică o solicită deja: în sfârșit, și dumneavoastră puteți să aveți noua diodă laser Stardust Med, cel mai avansat dispozitiv pentru epilare progresivă permanentă, complet nedureroasă și potrivită pentru toate tipurile de piele.

Cel mai performant echipament laser creat vreodată: părea imposibil să îmbunătățim o tehnologie deja perfectă, dar am reușit. Noua Stardust Med, cea mai avansată dioda laser, cu un design italian inconfundabil, încorporează o tehnologie inovatoare care în cele din urmă reușește să reunească cea mai puternica diodă laser coerent cu sistemul inovator dublu de răcire cu microcanale din cupru si aur.

Cu ajutorul dispozitivului Stardust Med, tratamentele de epilare dau rezultate nemaiîntâlnite până acum. Am combinat într-o rețea de diode puterea lungimii de undă de 808 nm, performanțele alexandrit 755 nm și randamentul laserelor Nd-Yag de 1064 nm. În acest fel, puteți rezolva cele mai dificile cazuri de epilare cu performanțe de neegalat.

Cum funcționează noul laser Stardust Med?

Astfel de echipamente complexe și cu acțiune directă asupra corpului trebuie să fie proiectate perfect și înnoite în permanență. Am făcut și continuăm să facem acest lucru.

Cu noul dispozitiv Stardust Med folosim principiul Fototermolizei Selective Acumulate, datorită căruia energia fasciculului laser atinge doar selectiv partea de țesut vizată datorită absorției diferite a luminii la diferite lungimi de undă, respectând Timpul de Relaxare Termică (TRT) a pielii.

Odată ce ținta este lovită în mod selectiv, numai cea mai recentă tehnologie poate transfera cantitatea corectă de energie pentru un timp adecvat. Astfel, fasciculul laser este absorbit exclusiv de către rădăcina firului de păr, care este distrusă prin acumulare de caldură continuă, ducând la compromiterea schimbului enzimatic cu papila germinativă și prin urmare a ciclului de viață al firului de păr.

Ușor de utilizat, eficient și cu rezultate permanente, noul laser Stardust Med asigură o reducere a rădăcinii firelor de păr de până la 90% într-un timp scurt.

Depășește așteptările în privința eficienței, puterii și inovației!

Tehnologie inovatoare

La baza tehnologiei exclusive Stardust Med este un PC cu un procesor de ultimă generație care monitorizează constant toți parametrii de funcționare și emisia fasciculului laser din diodă cu o precizie extremă, adaptându-i în timp real pe baza unor cerințe specifice.

În timp ce dispozitivul este în funcțiune, acesta analizează, de un miliard de ori pe secundă, parametri precum temperatura, puterea, durata impulsului și îi ajustează imediat în timpul efectuării tratamentului, în mod complet autonom, pentru a obține cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient în parte.

Rezultatul este o durată mai lungă de viață a diodei și un tratament precis și de nivel înalt pentru fiecare pacient.

Un sistem de răcire revoluționar

Radiatorul de mare putere al diodei laser se încălzește foarte repede și trebuie să fie răcit încontinuu. În dispozitivul nostru Stardust Med am introdus un sistem avansat de răcire cu microcanale (MCC Micro-Channel Cooler), combinat cu schimbătoare de căldura din aur și cupru pentru a spori eficiența și durata de viață a dispozitivului, fără deteriorare termică sau pierdere de putere.

O diodă care emite lumină laser foarte eficientă

Dispozitivul Stardust Med a fost proiectat special cu o diodă inovatoare, cu o acoperire MPRS (Mirror Polished Reflecting Surface), care mărește recuperarea luminii laser și sporește eficiența, la aceeași putere.

Stardust Med este un echipament extraordinar care înglobează atât de multe inovații tehnologice, chiar și în cele mai mici spații.

Distribuie această pagină!