SERVICII

Tratamente Faciale Salon EliaStudio Suceava

Un “Doctor de frumusețe” la dispoziția dvs.

Dacă un produs cosmetic trebuie să fie elaborat în mod serios, tot atât de serios trebuie să fie prescris și aplicat. Astfel, după cum un produs cosmetic nu-și arată eficiența decât dacă corespunde obiectivului dvs. de frumusețe, esteticiana trebuie să fie expertă și atentă la cerințele pielii dvs.

La “ELIA STUDIO” puteți beneficia de protocoale de frumusețe efectuate de către esteticiene specializate în domeniul frumuseții la Paris la seminariile firmelor GUINOT și ACADEMIE, seminarii la care pot participa doar esteticiene selectate de către acești experți în frumusețe.

Vă oferim tratamente faciale realizate cu produse profesionale recunoscute la nivel mondial: GUINOT, BABOR și ACADEMIE.

Aparatele de ultimă generație VIVACE, LPG, AQUAPURE și GUINOT HYDRADERM asigură rezultate de neegalat.

Tratamente Corporale Salon EliaStudio Suceava

O siluetă zveltă, o piele tonică, un trup ferm… VISUL ORICĂREI FEMEI!

Pentru a ne menține aspectul tanăr, nimic nu poate înlocui îngrijirea regulată și corectă. Pentru un corp tanăr, ferm și zvelt este nevoie de ingredienți activi și de mâinile profesioniste ale terapeutului dumneavoastră de frumusețe. Odată cu vârsta sau după o sarcină sau o dietă, pielea corpului suferă. În doar câțiva pași, tratamentele profesionale vă vor pune în mișcare mușchii pentru a arde grăsimile, vor da fermitate pentru a redefini silueta, aspectul neplăcut al celulitei va fi diminuat. Corpul va fi tonifiat și pielea vizibil mai fermă.

Distribuie această pagină!