TRATAMENT SEA CREATION BABOR

Sursa Frumuseții din Adâncuri

BABOR s-a îmbarcat într-un voiaj pentru a descoperi ingredienții misterioși folosiți în linia revoluționară anti-ageing SeaCreation. Acum câțiva ani, babor thermophilus a fost descoperit din adâncurile oceanului Pacific. Acum, Babor a reușit încă o dată să descopere un ingredient activ în adâncul oceanului cu un efect puternic in procesul de întinerire a pielii – Proteina Glycoceane GP3.

Combinația unică de ingredienți activi din Sea-Telligent complex, constând în proteina anti ageing glycoceane GP3, green caviar algae extract și babor thermophilus, optimizează funcțiile naturale ale pielii, asigură protecție efectivă împotriva procesului de îmbătrânire și reduce semnele existente ale îmbătrânirii.

Proteina GP3 anti-aging – Reduce vizibil ridurile și redă fermitatea țesutului.

Green Caviar Algae Extract – Imbunătățește elasticitatea pielii și conferă femitate conturului feței.

BABOR thermophilus – Regenerează și protejează pielea.

The Sea-telligent Complex

Proteina GP3 anti-aging – Microorganism din adâncurile oceanului

În adâncurile oceanului, cercetătorii au descoperit un alt microorganism necunoscut. Mai mult de 15 ani de cercetare, expertiză, analiză și testare prin diverse metode au fost necesari pentru a izola una din cele mai selecte proteine anti-ageing: Glycoceane GP3

Proteina anti ageing Glycoceane GP3 stimulează activitatea fibroblaștilor. Fibroblaștii sunt celule din țesutul conectiv care produc colagen. Colagenul este una din cele mai importante molecule din spațiul intercelular-spațiul dintre celule. Redă fermitatea și stabilitatea țesutului. Cu cât sunt mai mulți fibroblaști în țesut, cu atât se formează mai mult colagen (tip 1 si 4) și pielea arată mai tânără și mai fermă. O dată cu înaintarea în vârstă, fibroblaștii scad în număr și își încetinesc activitatea, țesutul își pierde elasticitatea și se formează riduri. Proteina anti ageing Glycoceane GP3 activează fibroblaștii în țesut și le crește numărul. Cantitatea de colagen crește considerabil, deci țesutul conectiv este mai ferm și ridurile sunt reduse vizibil. Glycoceane GP3 stimulează și regenerarea celulară, procesul natural de exfoliere, rezultând o piele mai luminoasă și cu o textură mai fină.

Green Caviar Algae Extract

Caulerpa lentilifera – alge verzi cu frunze sferice, cunoscute și sub denumirea de caviar verde.

Extractul de caviar verde, stimulează sinteza de laminină – 5 și colagen IV. Amândouă proteinele sunt cărămizile de bază din membrana bazală. Când producția acestor proteine crește, legătura dintre epiderm și derm se întărește și procesele metabolice sunt îmbunătățite. Laminin-5 si colagen IV sunt de asemenea importante pentru matricea extracelulară. Structura dermului se îmbunătățește și producerea de aceste substanțe crește. Elasticitatea pielii este îmbunătățită și conturul feței devine mai ferm.

BABOR thermophilus

Microorganism termoactiv din adâncurile golfului Guaymas

Cu babor thermophilus, Babor a reușit să descopere unul dintre cele mai mari secrete ale adâncurilor: un ingredient inteligent care protejează celulele cu proprietăți unice de întinerire vizibilă a pielii. Babor thermophilus este un microorganism descoperit în oceanul Pacific la 2000 m adâncime, unde condițiile sunt foarte potrivnice, temperaturile foarte ridicate de 72 grade, presiunea foarte mare, și totuși acest microorganism continuă să existe.

Babor thermophilus penetrează adânc în piele pentru a optimiza procesul antioxidant și de apărare al pielii și pentru a stimula regenerarea celulară. Blochează stresul oxidativ și radicalii liberi, stimulează enzimele naturale de protecție ale pielii și activează bariera de protecție a pielii, pielea ramâne fermă și tânăra în permanență. Babor thermophilus promovează regenerarea celulară prin maximizarea numărului de keratinocite, accelerează formarea de celule noi, stimulează fibroblaștii să producă colagen.

Distribuie această pagină!