TRATAMENTE FACIALE

GUINOT

GUINOT a fost inventatorul primului sistem cu curent galvanic pentru piele.

Astfel, ei ne oferă aparatul Hydradermie Lift cu Dublă Ionizare. Unică la nivel mondial, această inovație majoră permite penetrarea rapidă și profundă a ingredienților activi ai tratamentului de ionizare pentru o eficiență excepțională. Tratamentul este disponibil în 8 versiuni în funcție de obiectivele de înfrumusețare și de tipul pielii. Tratamentul HYDRADERMIE este practicat doar de esteticiene avizate care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatorie. Fie că sunt aplicate la New-York, Londra, Hong-Kong, Sydney, Toronto, Madrid, Roma, în centre SPA sau pe vase de croazieră, tratamentele HYDRADERMIE sunt practicate cu aceeași excelență, pentru a mulțumi clientele exigente ale GUINOT.

Detalii …

BABOR

BABOR – Frumusețea Inspirată de TRANDAFIR

ȘTIINȚĂ. Totul a început în 1956 cu un trandafir negru, simbol al frumuseții infinite. De atunci în Germania, Babor este pionier în îngrijirea profesională a pielii.

PRECIZIE. Formulele noastre precise sunt bazate pe cei mai inovatori ingredienți activi. Efectul lor este îmbunătățit prin expertiza esteticienelor noastre, iar tratamentele personalizate sunt create special penru a satisface cele mai exigente cerințe.

REZULTAT. La BABOR, formulele active sunt inovatoare și sunt atent combinate cu metodele de tratament exclusiv pentru a furniza cele mai remarcabile rezultate.

Detalii …

ACADEMIE

ACADEMIE Scientifique de Beaute

Tratamente experte care răspund tuturor problemelor pielii prin protocoale precise. Un diagnostic complet de frumusețe, avangardist, ce fixează obiectivul de frumusețe. Formule concentrate cu ingredienți activi de înaltă calitate. Activi hipoalergrnici care reduc și previn semnele de intoleranță și disconfort ale pielii sensibile.

LINIA DERMATO-COSMETICĂ “DERMACTE”, ALRENATIVĂ LA CHIRURGIA ESTETICĂ

  • Reuniunea a două lumi: dermatologie și cosmetică
  • Concentrație de ingredienți activi

Fiecare ingredient este format pornind de la un ingredient activ de mare putere, recunoscut în lumea medicală, pentru a permite obținerea unui rezultat eficient asupra pielii. Această gamă poate fi folosită și în tratamentele pre și post chirurgicale.

Detalii …

MICRO-DERMOABRAZIUNE

Microdermoabraziune cu Aparat Maya Peel Butterfly

Este un procedeu nechirurgical, o metodă de curățare noninvazivă a epidermei, printr-o exfoliere blandă și eficientă care pregătește pielea pentru absorbția completă a tratamentului specific. Procedeul presupune îndepărtarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii pentru a stimula regenerarea celulară și producerea colagenului și a elastinei.

Detalii …

MALU WILZ

Tratament Luxuriant CAVIAR GOLD

Momente de aur în cadrul unui tratament plin de forţă şi vitalitate

Particulele de aur din noua linie de produse MALU WILZ Beauté Caviar Gold strălucesc într-o manieră măgulitoare pe piele, iar prin reflectarea luminii se creează posibilitatea de a netezi liniile şi ridurile fine.

Complexe noi şi ingenioase de substanţe active, alături de extractele unice de caviar regenerează pielea pretenţioasă şi au proprietăţi vizibile de întinerire. Proteinele, peptidele şi aminoacizii esenţiali din caviar sunt materiale biologice importante ce sprijină activitatea fibroblastelor. Astfel este combătută degradarea fibrelor de colagen, este stimulată funcţia celulelor şi este sprijinit sistemul de regenerare al pielii.

Rezultatele acestui tratament senzaţional conving prin momentele de relaxare totală şi substanţele active cu proprietăţi unice.

Detalii …